16 - 18
Μαρτίου 2019METROPOLITAN EXPO
+ ΜΕΝΟΥ

Είπαν για την έκθεση

Εντυπωσιασμένοι οι διεθνείς επισκέπτες!
Όλοι ανεξαιρέτως οι διεθνείς εκθέτες, αγοραστές, επισκέπτες αλλά και δημοσιογράφοι δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από τo επίπεδο διοργάνωσης της 4ης FOOD EXPO 2017, το μέγεθος της έκθεσης, καθώς και από την πολύ υψηλή ποιότητα και την εντυπωσιακά μεγάλη ποικιλία των ελληνικών προϊόντων διατροφής.

“Είναι η πρώτη φορά που επισκέπτομαι την FOOD EXPO. Είναι πολύ μεγαλύτερη από ό,τι περίμενα και διαθέτει τεράστιο εύρος εκθετών. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι, μέχρι στιγμής, συναντάμε τους ίδιους τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων, γεγονός το οποίο έχει βοηθήσει σημαντικά στο να καταλάβουμε τόσο εμείς τις απαιτήσεις τους όσο και αυτοί τις συγκεκριμένες μας ανάγκες. Αυτή ήταν μια σημαντική και πολύ χρήσιμη διαφορά σε σχέση με άλλες εκθέσεις."
Shaun Butler, Vestey Foods / ΑΓΓΛΙΑ

“Μέχρι στιγμής είχα μια πληθώρα οργανωμένων εμπορικών συναντήσεων, οι οποίες πήγαν πολύ καλά και εν γένει νομίζω ότι η επίσκεψή μου στην έκθεση ήταν πολύ χρήσιμη. Επίσης βρήκα ιδιαιτέρως χρήσιμο και το γεγονός ότι εδώ συνάντησα και τις νέες τάσεις στην ελληνική αγορά.”

Stefano Cuomo, Macknade Fine Foods/ ΑΓΓΛΙΑ

“Η έκθεση φαίνεται πολύ πιο μεγάλη και πολλές από τις ελληνικές επιχειρήσεις που συμμετέχουν φαίνονται πολύ πιο έτοιμες για εξαγωγές από ότι ήταν πριν από δύο χρόνια. Οι συσκευασίες είναι καλύτερες και η ποικιλία των προϊόντων μεγαλύτερη”.
Paul Hargreaves, Cotswold Fayre / ΑΓΓΛΙΑ


“Η ίδια η έκθεση είναι πολύ καλύτερα οργανωμένη σε σχέση με άλλες. Η διαρρύθμιση του χώρου είναι εξαιρετική. Η ποικιλία πολύ καλή. Σίγουρα βρήκα τα προϊόντα που αναζητούσα και, μέχρι στιγμής, δεν έχω απογοητευτεί καθόλου”.
NICK SPAVEN, GASTRONICΚS / ΑΓΓΛΙΑ

“Αυτή είναι η δεύτερη χρονιά που έρχομαι στη FOOD EXPO. Η έκθεση είναι θαυμάσια και βρήκα πολλά προϊόντα, τα οποία έψαχνα για τη μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ μας. Πιστεύω ότι η FORUM έκανε θαυμάσια δουλειά στη διοργάνωση. Φέτος, η έκθεση είναι ακόμα καλύτερη από πέρυσι και πιστεύω ότι έχει αυξηθεί ο αριθμός των επισκεπτών και των εκθετών. Υπάρχουν επίσης πολύ περισσότερα προϊόντα. Είναι σίγουρο πως θα επιστρέψω και του χρόνου”.
Amr Gamal Zaki, Metro Markets / ΑΙΓΥΠΤΟΣ

“Αυτή είναι η δεύτερη επίσκεψή μου στη FOOD EXPO. Από την αρχική μου εμπειρία, ένα από τα πράγματα που είναι πολύ αισθητά είναι ότι υπάρχουν πολύ περισσότερες εταιρείες φέτος. Φαίνεται επίσης ότι υπάρχουν πολύ περισσότεροι επισκέπτες.”
Roney Moallem, Food & Commodity Products / ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

“Αυτή είναι η δεύτερη φορά που επισκέπτομαι τη FOOD EXPO. Η έκθεση είναι ιδιαιτέρως επιτυχημένη και συνεχίζει να μεγαλώνει. Φέτος είναι πολύ καλύτερη από πέρυσι και προβλέπω πώς θα συνεχίσει να αναπτύσσεται και στο μέλλον”.

Samuel Adel, Admiral Foods Pty Ltd. / ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

“Αυτή είναι η πρώτη μου φορά στην Ελλάδα και στην έκθεση FOOD EXPO. Η έκθεση είναι πολύ ενδιαφέρουσα”.
Nicolas Hottlet, Hottlet International Agencies NV / ΒΕΛΓΙΟ

“H έκθεση είναι πολύ καλά οργανωμένη και βρήκαμε μία πληθώρα προϊόντων. Επίσης, είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε με τους προμηθευτές μας. Εννοείται ότι θα είμαστε πάλι εδώ και του χρόνου.”
Patrick Duforestel, Melpas Eurl/ ΓΑΛΛΙΑ

“Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη από την παράλληλη διοργάνωση των δύο εκθέσεων, καθώς ήταν πολύ χρήσιμο να συνδυάσω το κρασί με άλλα ελληνικά προϊόντα”.
Coralie Welsch, Le Comptoir de Messénie / ΓΑΛΛΙΑ

“Η έκθεση είναι απίστευτη. Είδαμε πληθώρα εταιριών –μέσα σε αυτές και πολλές ελληνικές– σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον. Βρήκαμε πολλά προϊόντα που ήδη χρησιμοποιούμε, αλλά και πολλά νέα προϊόντα τα οποία έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εμάς. Η έκθεση μάς παρείχε μια ολοκληρωμένη εικόνα για μια μεγάλη γκάμα προϊόντων”.
Marius Buschsieweke, Heinrich Kühlmann GmbH & Co / ΓΕΡΜΑΝΙΑ

“Η FOOD EXPO 2017 είναι για μένα μία από τις καλύτερες εμπορικές εκθέσεις στον κόσμο. Πήγα σε εκθέσεις στην Κωνσταντινούπολη, στην Ιαπωνία και σε πολλά άλλα μέρη. Η FOOD EXPO ήταν σίγουρα καλύτερη. Όχι μόνο η διοργάνωση, αλλά και η γενικότερη εικόνα”.
ERNST-JORG TEUSCHER, GARCON MAGAZINE/ΓΕΡΜΑΝΙΑ

“Για ακόμη μία ακόμη φορά βρήκαμε στη FOOD EXPO εξαιρετικά προϊόντα, οπότε είμαι φοβερά ικανοποιημένος από την επίσκεψη. Πιστεύω ότι η FOOD EXPO αποτελεί μια έκθεση που πρέπει να την επισκέπτομαι.”

Ralph Urban, Wine & Nature/ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

“Xάρη στην παράλληλη διοργάνωση της έκθεσης OENOTELIA, κατάφερα να δοκιμάσω κάποια πολύ ενδιαφέροντα κρασιά μέχρι στιγμής. Θα μου άρεσε πολύ να επιστρέψω του χρόνου. Έκανα πολύ καλές επαφές εδώ”.

Alvaro Cardenas, J K Imports / ΗΠΑ

Αυτή είναι η πρώτη μου φορά στη FOOD EXPO. Πρόκειται για μία πολύ παραγωγική εμπορική έκθεση. Εντυπωσιάστηκα πάρα πολύ από την ποικιλία των προϊόντων”.

Melissa Twohey, PriceSmart Inc. / ΗΠΑ

“Είναι η πρώτη μου φορά στην Ελλάδα και στην FOOD EXPO. Μέχρι στιγμής, η έκθεση είναι μία σπουδαία εμπειρία. Όλες μου οι συναντήσεις ήταν πολύ θετικές. Ο επαγγελματισμός και το ήθος των εταιρειών που έχω συναντήσει είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα”.

Paul Gravel, The Pastene Companies Ltd / ΗΠΑ

“Φέτος, πραγματικά η FOOD EXPO έχει εκτιναχθεί σε νέα ύψη! Κουραστήκαμε να περπατάμε στους αχανείς διαδρόμους. Κι αυτό είναι ένα πολύ καλό σημάδι τόσο ως προς τον αριθμό των επισκεπτών όσο και προς την ποιότητα των προϊόντων”.
JIM ZOGRAFOS, GLOBAL BRAND AND EXPORT DEVELOPMENT /ΗΠΑ

“Η έκθεση είναι εκτεταμένη και κατατοπιστική. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά προϊόντα να δει κανείς. Εγώ και οι συνεργάτες μου εκπλαγήκαμε θετικά με την ανοικτή στάση των εκθετών. Είχαν πραγματικά μεγάλη διάθεση να μιλήσουν για τα προϊόντα τους και να τα ανανεώσουν επίσης. Σίγουρα βρήκαμε τα προϊόντα τα οποία αναζητούσαμε”.
MOLIJN RADBOUD, GREEN GREEK/ ΗΠΑ

“Αυτή είναι η πρώτη μου φορά στην Ελλάδα και τη FOOD EXPO. Η έκθεση είναι πάρα πολύ ενδιαφέρουσα. Βρήκα πολλές εταιρείες που ασχολούνται με βιολογικά προϊόντα”.
Mario Quinta, AC of Miami/ΗΠΑ


“Είναι η πρώτη φορά που επισκέπτομαι τη FOOD EXPO και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία! Έκανα πραγματικά πολλές επαφές και σκοπεύω να ξεκινήσω σύντομα συνεργασίες.”

Nercy Manzoor, Barrington Trading Inc./ΗΠΑ

“Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην Ελλάδα και στη FOOD EXPO. Φέτος η έκθεση είναι σίγουρα καλύτερη από πέρυσι και πιθανότατα θα είναι ακόμα καλύτερη του χρόνου! Τα τελευταία τρία χρόνια, βελτιώνεται σταθερά. Κάθε χρόνο βλέπουμε βελτιώσεις όπως και έναν αυξανόμενο αριθμό εκθετών”.
OLIVIER WITTMAN, MILLISSIME/ ΗΠΑ

“Τα ραντεβού που έκανα έχουν πολλές προοπτικές. Εκπροσωπώ καταστήματα με φυσικά προϊόντα και η ελληνική φιλοσοφία για τα Τρόφιμα μας ταιριάζει απόλυτα. Ήδη έχω βρει αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα. Η FOOD EXPO μπορεί να είναι σχετικά μικρή αλλά έχει προϊόντα υψηλής ποιότητας.”

Kristen Connolly, Rainbow Grocery/ ΗΠΑ

“Ήμουν σε θέση να συναντήσω πολλούς Έλληνες επιχειρηματίες και προμηθευτές. Ταυτόχρονα, συνάντησα και προμηθευτές από άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Η διαδικασία με βοήθησε πολύ στο να κατανοήσω τα προϊόντα που μπορεί να προσφέρει η Ελλάδα στις διεθνείς αγορές”.
Inderjeet Singh, Fortune Gourmet Specialities Pvt. Ltd. / ΙΝΔΙΑ

“Είναι η δεύτερη φορά που επισκέπτομαι τη FOOD EXPO. Θεωρώ πως κάθε χρόνο, η Ελλάδα γίνεται όλο και καλύτερη! Ήμουν εδώ και πέρυσι, και έχω να δηλώσω πως φέτος η διοργάνωση είναι άψογη και πως η διοργανώτρια εταιρεία έχει φροντίσει ώστε κάθε εκθέτης και κάθε επισκέπτης να έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν και να περάσουν όλη την ημέρα βλέποντας τα θαυμάσια ελληνικά προϊόντα”.
Mala Chandra, Aamaya Impex / ΙΝΔΙΑ

“Πιστεύω ότι η συγκεκριμένη έκθεση προσφέρει μεγαλύτερη ποιότητα και περισσότερες καινοτομίες από τη SIAL Middle East. Βρήκα πολλές εταιρείες που παράγουν προϊόντα τα οποία έχουν ενδιαφέρον για την αγορά της Ινδίας –κυρίως ελαιόλαδο, δεδομένου μάλιστα ότι το ελληνικό είναι και το καλύτερο– και σύντομα πιστεύω ότι θα ξεκινήσουμε συνεργασία.”

Raghav Arora, Raghav Enterprises/ΙΝΔΙΑ

“Φέτος η έκθεση είναι ακόμη καλύτερη σε σχέση με πέρυσι, διότι λαμβάνουν μέρος πολλές χώρες, οι επισκέπτες είναι περισσότεροι και τα προσφερόμενα προϊόντα ακόμη πιο πολλά. Επιπλέον, οι εκθέτες είναι σίγουρα περισσότεροι φέτος”.

Khalil Subhi Mukbel, Heirs of Subhi Mukbel Co / ΙΟΡΔΑΝΙΑ

“Η FOOD EXPO ήταν μια ευχάριστη έκπληξη! Ήταν πολύ μεγαλύτερη από αυτό που περίμενα, ενώ τόσο η ποικιλία των προϊόντων όσο και ο αριθμός των εκθετών ήταν εντυπωσιακός και ενδεικτικός της δυναμικής της ελληνικής παραγωγής. Γενικά, ήταν μία επιτυχημένη επίσκεψη για την εταιρεία μου. Κατάφερα να βρω αρκετούς πιθανούς προμηθευτές και πιστεύω ότι θα προχωρήσουμε σε συνεργασίες.”
Obada Kayyali, Chains Trading Company Ltd./ ΙΟΡΔΑΝΙΑ

“H FOOD EXPO είναι τέλεια! Υπάρχει μεγάλη ποικιλία εταιρειών και βρήκαμε πολλά νέα προϊόντα. Σίγουρα θα έρθω και του χρόνου!”
Ezzideen Al-Beitawi, Abdullatif Al-Beitawi & Sons Co/ΙΟΡΔΑΝΙΑ

“Έχουμε εκπλαγεί με τον αριθμό των Ελλήνων παραγωγών που έχουμε συναντήσει, αλλά και από την ανάπτυξη των προϊόντων. Η ελληνική αγορά γίνεται όλο και πιο σημαντική για τους πελάτες μας και τις αλυσίδες των σούπερ μάρκετ. Η έκθεση μάς άνοιξε τα μάτια. Μας έχει προσφέρει σημαντική προβολή στην ελληνική αγορά και, παρόλο που είναι η πρώτη φορά που την επισκεπτόμαστε, θα συνεχίσουμε να ερχόμαστε κάθε χρόνο. Θα ήθελα να συστήσω την έκθεση σε οποιονδήποτε δεν έχει ξανάρθει, είτε πρόκειται για επισκέπτη είτε για εκθέτη”.
MARK KELLY, THE EUROPEAN SUPERMARKET MAGAZINE / ΙΡΛΑΝΔΙΑ

“Αυτή είναι η πρώτη μου επίσκεψη στη FOOD EXPO. Μέχρι στιγμής, η εμπειρία μου είναι πολύ θετική. Όλοι είναι πάρα πολύ εξυπηρετικοί ”.
BRIAN BERMAN, EXPO90/ ΙΣΡΑΗΛ

“Η έκθεση ήταν μια ευχάριστη έκπληξη τόσο ως προς τη διοργάνωση όσο και τις εταιρείες που συμμετέχουν. Το σίγουρο είναι ότι βρήκα κάποια ενδιαφέρονται προϊόντα και κάποιες ενδιαφέρουσες εταιρείες”.
Michele De Santis, Worldwide Business Consultancy / ΙΤΑΛΙΑ


“Η έκθεση μου αρέσει πάρα πολύ και οι συναντήσεις μου με τους εκθέτες πήγαν πολύ καλά. Είδα μεγάλη γκάμα νέων προϊόντων. Η εξειδικευμένη αγορά των βιολογικών προϊόντων της Ελλάδας είναι ιδανική για εμάς ως προμηθευτές βιολογικών συστατικών.”
Chakib Azizi, Bianca International Organic / ΚΑΝΑΔΑΣ

“Μέχρι στιγμής, μου αρέσει πολύ η FOOD EXPO. Είναι πάρα πολύ καλά οργανωμένη και οι συναντήσεις B2B πολύ καλές. Πρόκειται για σπουδαία έκθεση”.
Murat Uslu, Fountain Food & Beverages Ltd. / ΚΑΝΑΔΑΣ

“Η έκθεση μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα και υπάρχουν πάρα πολλές εταιρείες εδώ. Είναι σίγουρο πως θα επιστρέψω και του χρόνου”.
Sylvain Doyle, Doyle Importation Inc. / ΚΑΝΑΔΑΣ

“Είναι η πρώτη φορά που επισκέπτομαι τη FOOD EXPO και πρέπει να ομολογήσω ότι τη βρήκα πολύ καλά οργανωμένη. Βρήκα πολλά προϊόντα που με ενδιαφέρουν. Στην Ελλάδα έχετε εξαιρετικές εταιρείες με τεράστιες δυνατότητες.”
Tereza Dimpere, GOURMET STUDIO/ ΛΕΤΟΝΙΑ

“Έμεινα έκπληκτος με τη FOOD EXPO, καθώς συνάντησα πολλούς εκθέτες που με ικανοποίησαν με τα προϊόντα τους· πολλούς ενδιαφέροντες, χαρούμενους ανθρώπους. Θα συστήσω σίγουρα την έκθεση στους συνεργάτες μου, τους πελάτες και τους φίλους μου, καθώς πρόκειται για μία θαυμάσια εμπειρία”.

ARTURAS NECEJAUSKAS, RESTORANU VERSLAS/ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ

“Έμεινα έκπληκτος με τη FOOD EXPO, καθώς συνάντησα πολλούς εκθέτες που με ικανοποίησαν με τα προϊόντα τους· πολλούς ενδιαφέροντες, χαρούμενους ανθρώπους. Θα συστήσω σίγουρα την έκθεση στους συνεργάτες μου, τους πελάτες και τους φίλους μου, καθώς πρόκειται για μία θαυμάσια εμπειρία”.
ARTURAS NECEJAUSKAS, RESTORANU VERSLAS/ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ

“Η έκθεση είναι πολύ καλύτερη από ό,τι περίμενα και, φυσικά, είδα πολλά ενδιαφέροντα νέα προϊόντα. Βρήκα τα προϊόντα που έψαχνα και μάλιστα από πολλές διαφορετικές μάρκες, οι οποίες ήταν πολύ ενδιαφέρουσες και καινοτόμες”.
Jay Lim Tze Wei, ATT Global / ΜΑΛΑΙΣΙΑ

“Η διοργάνωση από την εταιρεία FORUM ΑΕ είναι άψογη. Βρήκαμε πάρα πολλά προϊόντα που παράγονται στην Ελλάδα, για τα οποία δε γνωρίζαμε τίποτα. Φυσικά, κάνουμε ήδη κάποιες εισαγωγές από Ελλάδα, ωστόσο τώρα βλέπω μια πληθώρα προϊόντων που είναι διαθέσιμα εδώ και με τα οποία μπορούμε να κάνουμε πολύ καλές δουλειές.”

Ujjal Kumar Mukherjee, Al Jazira Group / ΜΠΑΧΡΕΪΝ

“Ήρθα εδώ χωρίς προσδοκίες και μέχρι στιγμής έχω δει μόνο καλά πράγματα. Ελπίζω να βρω πολλά προϊόντα φέτος, ώστε να έχω λόγο να επιστρέψω και του χρόνου”.
Sajjad Vaid, CC Food & Beverage / ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ

“Ειλικρινά δεν περίμενα η FOOD EXPO να είναι τόσο ενδιαφέρουσα. Έχω επισκεφθεί και άλλες εκθέσεις και θεωρώ ότι η συγκεκριμένη είναι αρκετά καλή. Και σίγουρα πολύ οργανωμένη. Πρέπει οπωσδήποτε να έρθω και του χρόνου για να βελτιώσω τις εξαγωγές μου.”
Ali Buhler, BM Food Manufacturers Ltd./ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ

“Η έκθεση είναι φανταστική. Είναι πάρα πολύ καλά οργανωμένη και αισθάνομαι ότι είναι μεγαλύτερη, με πολύ περισσότερους εκθέτες από τα προηγούμενα χρόνια, κι έτσι πιστεύω πως η έκθεση έχει αναπτυχθεί ιδιαίτερα. Επιπλέον, βλέπω πολύ περισσότερους επισκέπτες. Βρήκα τα προϊόντα που έψαχνα”.
Vijay K. Vasnani, Jaipur Star General Trading / ΝΤΟΥΜΠΑΪ

“Έχουμε εντυπωσιαστεί πάρα πολύ από το μέγεθος της έκθεσης και από τον τρόπο που έχει οργανωθεί. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είχαμε την ευκαιρία να έρθουμε εδώ και να δούμε από πρώτο χέρι τι σημαίνει FOOD EXPO για όλες τις εταιρείες που αναζητούν να πραγματοποιήσουν εξαγωγές στην περιοχή της Μεσογείου”.
ROBERT MELAARD, MATCHPLUS/ΟΛΛΑΝΔΙΑ

“Μου αρέσει πάρα πολύ η έκθεση. Είναι πολύ καλά οργανωμένη. Όλα είναι τέλεια!”.

Ignacio Opoczynski, Vanacity SA / ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ

“Αυτή είναι η πρώτη μου φορά στη FOOD EXPO και μέχρι στιγμής ήταν μια υπέροχη εμπειρία. Έχω ήδη βρει πολύ καλούς προμηθευτές”.
Marta Giga, Daymon Worldwide /ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

“Αυτή είναι η πρώτη μου επίσκεψη στην Ελλάδα και στην έκθεση FOOD EXPO. Η έκθεση είναι πάρα πολύ ενδιαφέρουσα. Βρήκαμε ακριβώς αυτό που ψάχναμε, ιδίως το ελαιόλαδο το οποίο αναζητούσαμε εδώ και πολύ καιρό. Εννοείται πως θα ξανάρθουμε και του χρόνου!”.
Rodica Grigore, Parmafood / ΡΟΥΜΑΝΙΑ

“Η FOOD EXPO χαρακτηρίζεται από δύο πράγματα: από εξωστρεφείς ανθρώπους και από ανθρώπους που έχουν πάθος για τη δουλειά και το προϊόν τους. Το διαπίστωσα και μόνη μου τις τελευταίες ημέρες”.
CATALINA MIHU, BAKER & BISCUIT MAGAZINE/ΡΟΥΜΑΝΙΑ

“Η φετινή διοργάνωση είναι σίγουρα βελτιωμένη σε σχέση με πέρυσι, με πολύ περισσότερους επισκέπτες. Είναι σίγουρο πως θα επιστρέψω και του χρόνου”.

Waseem Ahmed, Dukan Retailing Company / ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

“Φέτος η έκθεση είναι ακόμη καλύτερη και έχουν γίνει πολλές βελτιώσεις. Οι εταιρείες είναι πολύ περισσότερες, όπως και οι ευκαιρίες για συνεργασίες. Σίγουρα βρήκα τα προϊόντα που έψαχνα. Μπορώ να σας πω ότι έχω ήδη εξασφαλίσει το 75% των προϊόντων που έψαχνα, και ότι θα αρχίσω να τα εμπορεύομαι από τον επόμενο κιόλας μήνα”.
Mohammed Khalil ur Rehman, Dukan Retailing Company / ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

“Έχω εντυπωσιαστεί πάρα πολύ. Η έκθεση είναι πραγματικά απίστευτη. Μου αρέσει πάρα πολύ. Ήταν εντελώς μια ευχάριστρη έκπληξη!”
Steven Foo, The Cellar Door / ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

“H FOOD EXPΟ είναι μεγάλη έκθεση, σίγουρα μεγαλύτερη από αρκετές εκθέσεις επί ευρωπαϊκού εδάφους. Μάλιστα, βρήκα ενδιαφέροντα προϊόντα, όπως καρυκεύματα, αρωματικά φυτά και ελαιόλαδο. Πραγματικά σκέφτομαι να έρθω και του χρόνου.”
Lim Raymond, Quayside Quality Food Pte Ltd. /ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ


“Η FOOD EXPO ήταν μια πραγματική αποκάλυψη! Η ποιότητα των προϊόντων, ο αριθιθμός των εκθετών, η οργάνωση... Όλα ήταν εξαιρετικά. Ήρθα στην Ελλάδα χωρίς καμμία προσδοκία και εντυπωσιάστηκα!”
James Wong, Phoon Huat & Co Ltd./ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

“Υπάρχουν πάρα πολλοί ενδιαφέροντες προμηθευτές. Έχω ήδη εντοπίσει κάποια από τα ελληνικά προϊόντα που έψαχνα”.
Asa Karsten, S Group / ΦΙΛΑΝΔΙΑ

“Η έκθεση φαίνεται να έχει αρκετό κόσμο. Βρήκα ενδιαφέροντες προμηθευτές και καινοτόμα προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας. Είναι η τρίτη μου φορά στη FOOD EXPO και πιστεύω ότι κάθε χρόνο βελτιώνεται και περισσότερο!”
Kauppi Heikki, Nettoimport OY/ ΦΙΛΑΝΔΙΑ