Η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών
στη Νοτιανατολική Ευρώπη!
+ ΜΕΝΟΥ

Ανακαλύψτε την Αθήνα!

Η FOOD EXPO σας καλωσορίζει στην Αθήνα, μία από τις πλέον γοητευτικές και ενδιαφέρουσες πρωτεύουσες της Ευρώπης. Αν και είναι μία από τις αρχαιότερες πόλεις του κόσμου, με ιστορία 6.000 χρόνων, η Αθήνα είναι μία μοντέρνα μητρόπολη του 21ου αιώνα που έχει πολλά να προσφέρει ακόμη και στον πιο απαιτητικό επισκέπτη: εντυπωσιακούς αρχαιολογικούς χώρους (Ακρόπολη, Αρχαία Αγορά, κ.λπ.), έναν πλούτο μουσείων, γραφικές συνοικίες αλλά και την υπέροχη Αθηναϊκή ριβιέρα. Εκμεταλλευτείτε την επίσκεψή σας στην FOOD EXPO για να γνωρίσετε καλύτερα την Αθήνα, την πολυδιάστατη και έντονη νυχτερινή ζωή της, την πεντανόστιμη τοπική κουζίνα αλλά και την ζεστή φιλοξενία των κατοίκων της. 

Για να εκμεταλλευτείτε όσο το δυνατόν καλύτερα τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο σας, σας προτείνουμε να ξεφυλλίσετε τον επίσημο οδηγό της Αθήνας, μία έκδοση του ΕΟΤ. Στο έντυπο αυτό θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την επίσκεψή σας στην πρωτεύουσα όπως π.χ. τα κύρια αξιοθέατα, τα μουσεία, προτεινόμενες ημερήσιες εκδρομές, τις αγορές, τη νυχτερινή ζωή και τα μέσα μεταφοράς.

Food Expo 2018 - Ανακαλύψτε την Αθήνα

Μέσα μεταφοράς
Μπορείτε εύκολα να μετακινηθείτε στην Αθήνα χρησιμοποιώντας το ΜΕΤΡΟ και το τραμ τα οποία λειτουργούν από τις 05:00 ως τα μεσάνυχτα (ως τις 02:00 το Σαββατοκύριακο). Το εισιτήριο για όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς ισχύει για απεριόριστες διαδρομές 90 λεπτών και κόστίζει 1,4€, με εξαίρεση το εισιτήριο του ΜΕΤΡΟ για το αεροδρόμιο, η τιμή του οποίου είναι 10€. Δείτε εδώ το χάρτη αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας.

Food Expo 2018 - Ανακαλύψτε την Αθήνα 2

Συνεργαζόμενα Ξενοδοχεία
Η έκθεση FOODEXPO σε συνεργασία με ξενοδοχεία της Αθήνας εξασφαλίζει κάθε χρόνο ειδικές τιμές για τους επισκέπτες της. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Χρήσιμες Πληροφορίες
City of Athens >>