Η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών
στη Νοτιανατολική Ευρώπη!
+ ΜΕΝΟΥ

Διοργανώτρια εταιρεία

Για περισσότερα από 30 χρόνια, η εταιρεία FORUM AE δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο των επαγγελματικών, εμπορικών εκθέσεων και εκδόσεων με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους επαγγελματίες της αρτοποιίας, της ζαχαροπλαστικής, της καφεστίασης και του ξενοδοχειακού κλάδου. Από το 1988, όταν ξεκίνησε με την έκδοση του περιοδικού Z+G (Ζαχαροπλαστείο-Gelateria), η FORUM A.E. έχει διανύσει μια μακρά πορεία ανάπτυξης και επέκτασης των δραστηριοτήτων της. Τα υψηλής ποιότητας και ευρείας κυκλοφορίας περιοδικά της έχουν καταστεί πολύτιμα εργαλεία έγκυρης και ποιοτικής ενημέρωσης, ενώ οι εκθέσεις της αποτελούν τα σημαντικότερα εμπορικά φόρουμ για όλους τους επαγγελματίες των κλάδων στους οποίους απευθύνονται. Σήμερα, η εταιρεία διοργανώνει 6 διεθνώς αναγνωρισμένες εκθέσεις:

ΑΡΤΟΖΑ: Μεγάλη διεθνής έκθεση για την Αρτοποιία, τη Ζαχαροπλαστική, το Παγωτό και τη Σοκολατοποιΐα. Διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια (αρχές Μαρτίου) στο Athens Metropolitan Expo.
HORECA: Η μεγαλύτερη, πληρέστερη και πλέον στοχευμένη έκθεση για τον εξοπλισμό και την τροφοδοσία των ξενοδοχείων και των επιχειρήσεων του ευρύτερου επισιτιστικού κλάδου. Διοργανώνεται στις αρχές Φεβρουαρίου κάθε έτους.
ΧΕΝΙΑ: Μία premium έκθεση στοχευμένη αποκλειστικά στους ξενοδόχους αλλά και στους επαγγελματίες του ευρύτερου ξενοδοχειακού κλάδου.
FOOD EXPO: Η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες του είδους της στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.
OENOTELIA: Μεγάλη διεθνής έκθεση Οίνου και Αποσταγμάτων, που διοργανώνεται κάθε έτος παράλληλα με την FOOD EXPO.
ATHENS COFFEE FESTIVAL: Ετήσιο διεθνές φεστιβάλ για τον καφέ και την κουλτούρα του. Απευθύνεται στους επαγγελματίες και λάτρεις του καφέ και πραγματοποιείται στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων (Γκάζι).

Tαυτόχρονα, η εταιρεία εκδίδει 5 επαγγελματικά περιοδικά:

Α-Ζ (Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική)
Z+G (Ζαχαροπλαστείο-Gelateria)
Snack & Coffee
ΨΗΤΟ
Ambrosia Magazine

Πάντα πρωτοπόρος
Ιδρυτής της εταιρείας, σημερινός πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος είναι ο Νίκος Χουδαλάκης που θεωρείται από πολλούς παράγοντες της αγοράς ότι έχει γράψει ιστορία στον κλάδο της διοργάνωσης εκθέσεων εφαρμόζοντας το συνδυαστικό μοντέλο διοργάνωσης εκθέσεων/εκδόσεων. H FORUM Α.Ε. έχει αναδειχθεί πρωτοπόρος εταιρεία στην Ελλάδα χάρη στη διπλή της δραστηριότητα που περιλαμβάνει την ταυτόχρονη υποστήριξη κάθε έκθεσης με μια σειρά από κλαδικά περιοδικά, τα οποία απευθύνονται σε συγκεκριμένες κατηγορίες επαγγελματιών επισκεπτών της έκθεσης. Η εφαρμογή του μοντέλου αυτού έχει σαν αποτέλεσμα την αμοιβαία προώθηση και των δύο δραστηριοτήτων προς όφελος τόσο της εταιρείας όσο και – κυρίως - των πελατών της. Παράλληλα, χάρη στο εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό της, η FORUM A.E. γνωρίζει καλά τις ανάγκες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει κάθε κλάδος και είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες της τις κατάλληλες λύσεις.

Ισχυρή και διαρκώς αναπτυσσόμενη
Από το 2010, η FORUM A.E. αναγνωρίστηκε από την ICAP GROUP A.E. ως μία από τις «STRONGEST COMPANIES IN GREECE», δηλαδή μία από τις πιο ισχυρές εταιρείες στην Ελλάδα, έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των καιρών επιβεβαιώνοντας ότι η οικονομική της ευρωστία και η πιστοληπτική ικανότητά της είναι πραγματικά υψηλή. Η FORUM A.E. είναι επίσης ιδρυτικό μέλος του Σ.Ε.Ο.Ε.Σ. (Σύνδεσμος Ελλήνων Οργανωτών Εκθέσεων και Συνεδρίων) ενώ ταυτόχρονα συμμετέχει σε σημαντικούς Ελληνικούς και διεθνείς οργανισμούς όπως ο ΣΕΤΕ (Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων) και ο SCAE (Speciality Coffee Association of Europe).

Μπορείτε να ξεφυλλίσετε το εταιρικό προφίλ της FORUM AE κάνοντας κλικ πάνω στο παρακάτω εξώφυλλο:

FoodExpo 2018 - εταιρικό προφίλ της FORUM AE