16 - 18
Μαρτίου 2019METROPOLITAN EXPO
+ ΜΕΝΟΥ

Είπαν για την FoodExpo '17

Την μεγάλη τους ικανοποίηση εξέφρασαν οι Έλληνες και ξένοι εκθέτες που συμμετείχαν στην 4η FOOD EXPO, όχι μόνο για το υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης αλλά και για το πλήθος των συναντήσεων που πραγματοποίησαν αλλά και των επαφών που ανέπτυξαν κατά την διάρκεια της.

“Μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις επαφές που πραγματοποιήσαμε στα πλαίσια της έκθεσης. Συνολικά η εμπειρία μας από την 4η FOOD EXPO ήταν εξαιρετική.”
Vishal Tibrewal, FAZLANI EXPORTS Pvt. Ltd. (Ινδία)

“Νομίζω πως οι συμμετοχές και μόνο των εκθετών δείχνουν και το μέγεθός της. Ήταν μια πάρα πολύ σημαντική αυτή η στιγμη για την ελληνική βιομηχανία τροφίμων, η οποία έδειξε τη δυναμική της. Επίσης φέτος κατάφερε να φέρει ακόμη περισσότερους αγοραστές από το εξωτερικό και να κάνει αυτή την έκθεση πραγματικά διεθνή”.
Xρήστος Βογιάννος, PROVIL ΑΕ

“Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από την πρώτη μας φετινή συμμετοχή στη FOOD EXPO. Είδαμε πάρα πολλούς επισκέπτες από τη διεθνή αγορά και πάρα πολλούς decision makers, γεγονός που μας ενδιέφερε πάρα πολύ”.
Δημήτρης Γιαλαμίδης, ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ- “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ”

“Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή μας στη FOOD EXPO, τόσο από τον αριθμό των επισκεπτών όσο και από την ποιότητά του”.
Νίκος Ζαββάκος, NUTRIA AE

“Για ακόμη μια φορά η FOOD EXPO αναβαθμίζεται. Είδαμε επισκέπτες από πολλές χώρες του κόσμου και πολλούς υποψήφιους διεθνείς αγοραστές. Είμαστε κατενθουσιασμένοι από την προσέλευση του κόσμου και από τώρα σας βεβαιώνουμε ότι θα είμαστε και του χρόνου εδώ.
Σπύρος Καράλης, ΚΑΡΑΛΗΣ ΑΕ

“Θεωρούμε ότι η FOOD EXPO αναβαθμίζει το εκθεσιακο προϊόν στην Eλλάδα, η οποία έχει να προσφέρει πάρα πολλά στο εξαγωγικό εμπόριο, ειδικά στο χώρο των τροφίμων”.

Παναγιώτης Καραχάλιος, ΡΟΔΟΥΛΑ ΑΕ

“Η έκθεση είναι πάρα πολύ επαγγελματική! Ήρθαμε σε επαφή με πολύ σοβαρές εταιρείες από όλο τον κόσμο. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι και θα συμμετάσχουμε σίγουρα και τον επόμενο χρόνο!”
Χρήστος Κοντοβερός, ΚΟΝΤΟΒΕΡΟΣ ΑΕΒΕ

“Η φετινή FOOD EXPO ήταν μια πάρα πολύ επιτυχημένη εκδήλωση με μεγάλο αριθμό επισκεπτών και πολύ ποιοτικά ραντεβού και συναντήσεις στο εμπορικό κομμάτι”.
Κατερίνα Κουκουτάρη, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ∆. ΚΟΥΚΟΥΤΑΡΗΣ Α.Ε.Β.Ε

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι από το αποτέλεσμα και σίγουρα θα συμμετάσχουμε και του χρόνου. Επίσης η οργάνωση ήταν πολύ καλή και μας έφερε σε επαφή με αρκετούς ξένους αγοραστές”.
Λεωνίδας Kωνσταντόπουλος, KΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ

“Κλείσαμε πάρα πολλές συναντήσεις και ήρθαμε σε επαφή με πάρα πολλούς αγοραστές από το εξωτερικό. Πιστεύω πως η φετινή FOOD EXPO ήταν η πιο πετυχημένη των τελευταίων ετών!”
Νικήτας Ποθουλάκης, ΜΕΒΓΑΛ ΑΕ

“Η FOOD EXPO μας έφερε πάρα πολύ κοντά με πολλούς ξένους αγοραστές, πραγματοποιήσαμε πολλές συναντήσεις και νομίζω αρκετές θα ευοδωθούν εμπορικά με αρκετούς από αυτούς”.
Άγγελος Ρούβαλης, ΟΙΝΟΦΟΡΟΣ ΑΕ

“Η FOOD EXPO είναι μία από τις καλύτερες εκθέσεις στην Ελλάδα! Μια έκθεση που αναβαθμίζεται κάθε χρόνο. Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές!”
Kωνσταντίνος Σουλιώτης, Παλίρροια Α.Ε.

“Η FOOD EXPO είναι μια θαυμάσια έκθεση που βοηθά πάρα πολύ στην ανάπτυξη των εταιρειών Τροφίμων και Ποτών. Η εισοροή των επαγγελματιών ήταν απίστευτη όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό”.

Ανδρέας Σώκος, ΣΩΚΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΕ

“Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι, έγιναν επαφές ουσίας, πέρασε πάρα πολύς κόσμος και πιστεύω ότι κλείστηκαν πάρα πολλές ενδιαφέρουσες δουλειές για την εταιρεία μας”.

Δημήτρης Χαμαΐδης, AGRIFREDA A.E.

“Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τη συμμετοχή μας στη FOOD EXPO. Ανοίγονται νέοι ορίζοντες. Πολλοί επισκέπτες ήρθαν από την Ευρώπη και όχι μόνο. Πραγματοποιήσαμε πάρα πολλές συναντήσεις και είμαστε πολύ χαρούμενοι”.
Γιώργος Χατζηγαβριηλίδης, ΒΙΚΡΕ ΑΕ

“Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι και από το service και από το προσωπικό της εταιρίας FORUM. Πιστεύω ότι σε μια διετία αυτή η έκθεση θα είναι διεθνούς εμβέλειας”.

Πέτρος Χατζηγεωργίου, ΚΤΗΜΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ