Η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών
στη Νοτιανατολική Ευρώπη!
+ ΜΕΝΟΥ

Όλη η Ελλάδα μιλάει για το θρίαμβο της FOOD EXPO!

Κάθε προηγούμενο ξεπέρασε η προσέλευση Ελλήνων και ξένων επισκεπτών στην 5η FOOD EXPO! Χάρη στην απίστευτη επιτυχία της, η FOOD EXPO ενίσχυσε τη φήμη και την ακτινοβολία της όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στα πέρατα του κόσμου, αφού πλέον αναγνωρίζεται από όλους ως η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών στη Ν.Α. Ευρώπη, αλλά και ως μία από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς!

Περισσότεροι από 68.000 επαγγελματίες επισκέφτηκαν από τις 10 ως τις 12 Μαρτίου τη FOOD EXPO 2018! Το εκθεσιακό φαινόμενο που μέσα σε 5 μόλις χρόνια υπερδιπλασίασε τα μεγέθη του, διατρανώνοντας τη φήμη του διεθνώς, κατάφερε για άλλη μια χρονιά να κάνει το αδύνατο, δυνατό! Κινητοποίησε δεκάδες χιλιάδες επιχειρηματίες και στελέχη του κλάδου Τροφίμων & Ποτών από κάθε γωνιά της χώρας και προσέλκυσε περισσότερους από 2.900 διεθνείς αγοραστές από ολόκληρο τον κόσμο, στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση για τα Τρόφιμα και Ποτά όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρη την Ν.Α. Ευρώπη!
Όλη η Ελλάδα μιλάει για το θρίαμβο της FOOD EXPO!

Διεθνής ακτινοβολία
Η τεράστια επιτυχία της FOOD EXPO αποδεικνύει την ανάγκη που υπήρχε για τη δημιουργία μιας στιβαρής έκθεσης για τα ελληνικά τρόφιμα και ποτά και επιβεβαιώνει το ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον των μεγάλων αγορών για τα αγροδιατροφικά μας προϊόντα. Πέρα από τους 800 ξένους αγοραστές, η επίσκεψη των οποίων επιδοτήθηκε από τη διοργανώτρια εταιρεία στα πλαίσια του hosted buyers program της έκθεσης, άλλοι 2.130 καταγεγραμμένοι διεθνείς key buyers ταξίδεψαν στην Ελλάδα, για να επισκεφτούν τη FOOD EXPO και να γνωρίσουν από κοντά κατά κύριο λόγο τον προϊοντικό πλούτο της εγχώριας πρωτογενούς παραγωγής και μεταποίησης μέσα από τα περίπτερα των 1.000 και πλέον Ελλήνων εκθετών.
Συγχρόνως, Έλληνες και ξένοι εμπορικοί επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το γαστρονομικό προϊοντικό μωσαϊκό 150 ξένων εκθετών από 22 χώρες, στη μεγαλύτερη διεθνή συμμετοχή που είχε φιλοξενήσει μέχρι σήμερα η FOOD EXPO!
Όλη η Ελλάδα μιλάει για το θρίαμβο της FOOD EXPO! 2

68.000 επισκέπτες από 27.830 επιχειρήσεις!
Η 5η FOOD EXPO 2018 υποδέχτηκε 68.000 εμπορικούς επισκέπτες από 27.830 επιχειρήσεις της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου, της Βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών, των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης! Χάρη στον άρτιο σχεδιασμό, τη μεγάλη διαφημιστική καμπάνια που προηγήθηκε και στις στοχευμένες προωθητικές ενέργειες της, η FOOD EXPO 2018 κατάφερε να αυξήσει την ποσοτική και ποιοτική υπεροχή της, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ επισκεψιμότητας.
Όλη η Ελλάδα μιλάει για το θρίαμβο της FOOD EXPO! 3

2.930 διεθνείς αγοραστές από 74 χώρες!
Η έκθεση FOOD EXPO, έχοντας “χτίσει” με στοχευμένες κινήσεις ένα ισχυρό brand name στο εξωτερικό, κατάφερε να προσελκύσει στην 5η της μόλις διοργάνωση, περισσότερους από 2.900 ξένους αγοραστές από 74 αγορές του κόσμου. Έτσι, έδωσε μία σημαντική διέξοδο στην εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων, η οποία σήμερα είναι πιο αναγκαία από ποτέ, παρέχοντας την δυνατότητα όχι μόνο σε μεγάλες αλλά και σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις να έρθουν σε άμεση επαφή με σημαντικούς ξένους αγοραστές, να συνομιλήσουν μαζί τους και να προβούν σε απευθείας εμπορικές συμφωνίες.
Όλη η Ελλάδα μιλάει για το θρίαμβο της FOOD EXPO! 4