Η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών
στη Νοτιανατολική Ευρώπη!

4.000 διεθνείς αγοραστές από 75 χώρες

Πόλο έλξης για πάνω από 4.000 διεθνείς αγοραστές θα αποτελέσει η FOOD EXPO 2019, το μεγαλύτερο εμπορικό forum για τα τρόφιμα και τα ποτά στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμα φορά τον διεθνή της χαρακτήρα και προσανατολισμό.

Η άρτια οργάνωση, η ποιότητα και η ποσότητα των Ελλήνων και ξένων εκθετών, αλλά και ο πλούτος των εκθεμάτων, είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που σημαντικοί food traders δίνουν το παρών κάθε χρόνο στη FOOD EXPO, αναδεικνύοντάς την ως το απόλυτο σημείο συνάντησης για όλους εκείνους τους επιχειρηματίες που επιθυμούν να γνωρίσουν και να εντάξουν στην επιχείρησή τους κυρίως τα ελληνικά, αλλά και διεθνή προϊόντα με στόχο να την κάνουν πιο ανταγωνιστική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διεθνείς επισκέπτες της έκθεσης είναι επιχειρηματίες από 75 χώρες – στόχους για τα ελληνικά προϊόντα από όλη την υφήλιο, όπως τα Hνωμένα Αραβικά Εμιράτα, οι ΗΠΑ, η Κίνα, η Ινδία, η Ρωσία, η Ιαπωνία, ο Καναδάς, η Βραζιλία, αλλά και αρκετά ευρωπαϊκά κράτη όπως: Αυστρία, Δανία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Μεγάλη Βρετανία κ.ά. 

"Οι εκθέτες της FOOD EXPO 2019 θα έχουν την δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους διεθνείς αυτούς αγοραστές και να κλείσουν απευθείας εμπορικές συναλλαγές"

Όλη η Ελλάδα μιλάει για το θρίαμβο της FOOD EXPO! 2

Η επίσκεψη τους στην έκθεση θα τους δώσει την δυνατότητα να γνωρίσουν μια απίστευτη γκάμα παραδοσιακών, αλλά και πιο σύγχρονων ελληνικών και ξένων προϊόντων και θα ενημερωθούν για όλες τις καινούριες τάσεις της αγοράς. Επίσης, θα μπορέσουν να πάρουν ιδέες για να αναπτύξουν την επιχείρησή τους και να διαφοροποιηθούν από τον ανταγωνισμό, ενώ θα έχουν την δυνατότητα να βιώσουν μια μοναδική επαγγελματική και γευσιγνωστική εμπειρία.

Ακόμα μεγαλύτερο, όμως, θα είναι το όφελος για τους Έλληνες και τους ξένους εκθέτες, οι οποίοι μέσα στις τρεις ημέρες διεξαγωγής της FOOD EXPO θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν ένα σημαντικό αριθμό ξένων αγοραστών από 75 χώρες, κάτι το οποίο υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν αδύνατον, να τους παρουσιάσουν τα προϊόντα, αλλά και υπηρεσίες τους με στόχο να κλείσουν απευθείας εμπορικές συμφωνίες μαζί τους και και να διευρύνουν το πελατολόγιό τους με και να προχωρήσουν στην περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου διανομής τους.

Όλη η Ελλάδα μιλάει για το θρίαμβο της FOOD EXPO! 2
900 hosted buyers θα πραγματοποιήσουν περισσότερα από 17.500 Β2Β meetings

Από αυτούς τους 4.000 διεθνείς αγοραστές, οι 900 δίνουν το παρών στην έκθεση μέσω της πλατφόρμας match making και του Hosted Buyer Program, το οποίο έχει καθιερώσει με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια η διοργανώτρια εταιρεία FORUM A.E. και μέσω αυτού κατορθώνει να προσελκύσει τους κορυφαίους traders του κλάδου των τροφίμων και των ποτών.

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι για το Hosted Buyer Program της FOOD EXPO, το οποίο καλύπτει πλήρως τα έξοδα μετάκλησης και φιλοξενίας των κορυφαίων food buyers, το 2019 θα δαπανηθούν 700.000 ευρώ, ποσό τεράστιο για τα ελληνικά δεδομένα! Οι hosted buyers αυτοί αναμένεται να πραγματοποιήσουν περισσότερα από 17.500 Β2Β meetings με τους εκθέτες της FOOD EXPO 2019.