Η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών
στη Νοτιανατολική Ευρώπη!

900 Hosted Buyers

Η μεγαλύτερη έκθεση Tροφίμων & Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη!

Η ανεπανάληπτη επιτυχία που σημειώνει χρόνο με το χρόνο η FOOD EXPO και η συνεχής ανοδική της πορεία, ενισχύουν τη φήμη και την ακτινοβολία της, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στα πέρατα του κόσμου.

Δίκαια πλέον η FOOD EXPO θεωρείται η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στη Ν.Α Ευρώπη, αλλά και μία από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς. Με 1.350 εκθέτες, 70.000 επαγγελματίες επισκέπτες και 4.000 σημαντικούς διεθνείς αγοραστές, η FOOD EXPO 2019 έρχεται να επιβεβαιώσει την ηγετική της θέση στην ευρύτερη περιοχή και να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τον διεθνή της χαρακτήρα.

Food Expo 2019 Forecast Key Figures
FoodExpo 2019 Key Figures


Θα ξεπεράσουν τους 1.350 οι Έλληνες και ξένοι εκθέτες!


H FOOD EXPO έχοντας αποκτήσει τεράστια εμπορική αποτελεσματικότητα, κατόρθωσε να αναδειχθεί ως το σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ για τα Τρόφιμα και Ποτά στη Ν.Α Ευρώπη και πόλος έλξης για εκατοντάδες σημαντικές παραγωγικές και εμπορικές επιχειρήσεις του κλάδου. Με βάση το ενδιαφέρον που έχει ήδη εκδηλωθεί, οι εκθέτες της επόμενης FOOD EXPO 2019 αναμένεται να ξεπεράσουν τους 1.350. Από αυτούς οι 200 θα είναι ξένοι εκθέτες, τα περίπτερα των οποίων θα αναπτυχθούν σε 25 εθνικά pavilions.

4.000 διεθνείς επισκέπτες, 900 Ηosted Buyers

Η FOOD EXPO 2019 επενδύοντας το τεράστιο για τα ελληνικά δεδομένα ποσό των 700.000€ και με μία σειρά προωθητικών ενεργειών φιλοδοξεί να προσελκύσει πάνω από 4.000 διεθνείς αγοραστές από σημαντικές αγορές στόχους. Οι 900 πιο σημαντικοί από αυτούς θα ενταχθούν στο Hosted Buyer πρόγραμμα της έκθεσης, το οποίο καλύπτει πλήρως τα έξοδα μετάκλησης και φιλοξενίας τους. Οι hosted buyers αυτοί θα πραγματοποιήσουν περισσότερα από 17.500 b2b meetings με τους εκθέτες της FOOD EXPO 2019.

H ταχύτερα αναπτυσσόμενη έκθεση στην Ν.Α Ευρώπη!

Καμία άλλη έκθεση διεθνώς δεν έχει κατορθώσει αυτό που κατάφερε η FOOD EXPO μέσα σε 5 μόλις χρόνια. Δηλαδή να αυξήσει τα μεγέθη της- τόσο όσον αφορά τον αριθμό των εκθετών όσο και την εκθεσιακή της επιφάνεια της- κατά 500% και να αναδειχτεί στην ταχύτερα αναπτυσσόμενη έκθεση Τροφίμων & Ποτών διεθνώς, αλλά και μία από τις μεγαλύτερες του είδους της στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης! Η FOOD EXPO 2019 λοιπόν θα καλύψει όλη την μεικτή εκθεσιακή επιφάνεια του Metropolitan Expo και οι εκθέτες της θα αναπτυχθούν σε 50.000 τ.μ.


Εκθεσιακή επιφάνεια σε τ.μ.!


FoodExpo 2019 Key Figures