16 - 18
Μαρτίου 2019METROPOLITAN EXPO

Χιλιάδες επιχειρηματίες του κλάδου των Τροφίμων & Ποτών στην FOOD EXPO 2018

Περισσότεροι από 68.000 έλληνες επαγγελματίες από 27.830 επιχειρήσεις, καθώς και χονδρέμποροι και επαγγελματίες του κλάδου των τροφίμων και ποτών επισκέφθηκαν την φετινή FOOD EXPO. Μεταξύ των επισκεπτών αυτών φυσικά ήταν και οι decision makers από το σύνολο των επιχειρήσεων της οργανωμένης αγοράς λιανικής, των ξενοδοχείων και των εστιατορίων της χώρας, που αναζητούν τρόφιμα από όλο τον κόσμο.

Όπως και με τους περίπου 2.930 διεθνείς εμπόρους τροφίμων που πέρασαν τις πόρτες της 5ης FOOD EXPO, όλοι οι Έλληνες αγοραστές συμμετείχαν σε προκαθορισμένες B2B συναντήσεις με εκθέτες της επιλογής τους από τουλάχιστον 24 χώρες. Οι συναντήσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν είτε στα περίπτερα των εκθετών είτε στις ειδικά διαμορφωμένες B2B αίθουσες συσκέψεων στο τέλος του Hall 3.
The tremendous success of FOOD EXPO, that the whole country talks about!

Επιπλέον, ακολουθώντας την παράδοση των προηγούμενων χρόνων, η FOOD EXPO 2018 πρόσφερε στους εκθέτες της την ευκαιρία να γνωρίσουν σημαντικούς αγοραστές από το οργανωμένο λιανικό και χονδρικό εμπόριο από την πλειοψηφία των Βαλκανικών χωρών. Αυτοί οι σημαντικοί ξένοι αγοραστές συμμετείχαν επίσης σε συναντήσεις B2B με εκθέτες της επιλογής τους.
Όλη η Ελλάδα μιλάει για το θρίαμβο της FOOD EXPO! 3