10 - 12
Μαρτίου 2018METROPOLITAN EXPO

Διεθνές ενδιαφέρον για τη FOOD EXPO, στην έκθεση TuttoFood, στο Μιλάνο!

Εκατοντάδες διεθνείς επισκέπτες της TuttoFood έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για την FOOD EXPO, η οποία συμμετείχε στην έκθεση, με αυτόνομο περίπτερο...

Αναπτύσσοντας δυναμικά έναν στρατηγικό σχεδιασμό marketing, η FOOD EXPO συνεχίζει να δίνει το “παρών” σε όλες τις μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού, “χτίζοντας” με ταχύτατους ρυθμούς ένα ισχυρό brand name διεθνούς εμβέλειας...
Στα πλαίσια αυτά συμμετείχε με αυτόνομο περίπτερο στην έκθεση TuttoFood, όπου ήλθε σε επαφή με εκατοντάδες διεθνείς αγοραστές από μεγάλες αγορές- στόχους, ενώ μοίρασε πάνω από 1.500 τεύχη του αγγλόφωνου περιοδικού Ambrosia. Όλοι οι διεθνείς επισκέπτες (στελέχη και ιδιοκτήτες μεγάλων εισαγωγικών εταιρειών Τροφίμων & Ποτών και distributors από όλο τον κόσμο) εξέφρασαν ενδιαφέρον για την έκθεση, αλλά και για τα ελληνικά τρόφιμα και ποτά.

Έντονη ελληνική παρουσία

Αξίζει να αναφερθεί πως στην ΤuttoFood υπήρχε έντονο το ελληνικό στοιχείο, με δεκάδες παραγωγικές εταιρείες Τροφίμων και Ποτών, ενταγμένες στα περίπτερα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και των Επιμελητηρίων Δωδεκανήσου και Χανίων, ενώ δεν έλλειψαν και οι αυτόνομες συμμετοχές. Σε γενικές γραμμές η ελληνική παρουσία άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, αναδεικνύοντας για άλλη μια φορά την υψηλή ποιότητα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των Τροφίμων και Ποτών που παράγονται στη χώρα μας.

Στην φωτογραφία επάνω (από αριστερά): οι κ.κ. Θανάσης Παναγούλιας (Διευθυντής Πωλήσεων της εταιρείας FORUM που διοργανώνει την έκθεση FOOD EXPO) και Phil Kafarakis (Πρόεδρος της Specialty Food Association).