10 - 12
Μαρτίου 2018METROPOLITAN EXPO

Έντονος ο διεθνής χαρακτήρας της έκθεσης!

Καμία άλλη έκθεση στον κόσμο δεν κατάφερε να γιγαντώσει τη φήμη της διεθνώς σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα όσο η FOOD EXPO. Μέσα σε 5 μόλις χρόνια, χάρη στην άρτια διοργάνωσή της, την εξασφάλιση εκατοντάδων κάθε φορά Ελλήνων και ξένων εκθετών, αλλά και την απόλυτα επιτυχημένη πολιτική προσέλκυσης σημαντικών αγοραστών απ΄όλο τον κόσμο, κατόρθωσε να αναδειχθεί στο μεγαλύτερο εμπορικό forum για τα Τρόφιμα και Ποτά στην Ν/Α Ευρώπη!

Δεν είναι διόλου τυχαίο λοιπόν, που το 2018 η FOOD EXPO θα φιλοξενήσει περισσότερους από 250 ξένους εκθέτες από χώρες όπως Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία, Πολωνία, Τουρκία, Ινδία κ.ά., είτε ενταγμένους στα εντυπωσιακά εθνικά pavilions της έκθεσης, είτε ως ανεξάρτητες συμμετοχές, με αυτόνομα περίπτερα.

" Μέσα σε 5 μόλις χρόνια κατόρθωσε να αναδειχτεί στο μεγαλύτερο εμπορικό forum για τα Τρόφιμα και Ποτά στην Ν/Α Ευρώπη! "

Η απίστευτη δυναμική που έχει αναπτύξει η FOOD EXPO, δεν επιβεβαιώνεται μόνο από την τεράστια συμμετοχή των ξένων εκθετών της, αλλά και από το έντονο ενδιαφέρον των χιλιάδων διεθνών αγοραστών της, οι οποίοι αναμένεται να ξεπεράσουν τους 3.500! Μάλιστα, από τους οποίους οι 800 θα ενταχθούν στο hosted buyers πρόγραμμα της έκθεσης, στα πλαίσια του οποίου θα πραγματοποιήσουν πάνω από 15.000 B2B meetings με τους εκθέτες της FOOD EXPO 2018.