Η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών
στη Νοτιανατολική Ευρώπη!

Θα ξεπεράσουν τους 1.350 οι Έλληνες και ξένοι εκθέτες!

Μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά αναμένεται να είναι το 2019 η συμμετοχή των Ελλήνων, αλλά και των ξένων εκθετών στην FOOD EXPO, η οποία με την εξαιρετική δυναμική και την τεράστια εκθεσιακή της επιφάνεια έχει κατορθώσει να είναι η σημαντικότερη έκθεση για τον κλάδο των τροφίμων και ποτών στην Ελλάδα αλλά και μία από τις κορυφαίες του είδους της στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Η FOOD EXPO θα είναι και το 2019 η πιο δυναμική έκθεση για το εγχώριο επιχειρείν σε ό,τι αφορά τα τρόφιμα και τα ποτά, αφού σε 50.000 m2 εκθεσιακής επιφάνειας μερικές από την μεγαλύτερες και σημαντικότερες προμηθευτικές, παραγωγικές και εισαγωγικές επιχειρήσεις από τον κλάδο των τροφίμων και των ποτών διεθνώς θα αναδείξουν τα πιο ποιοτικά ελληνικά και ξένα προϊόντα σε πάνω από 70.000 'Ελληνες και ξένους αγοραστές από 75 χώρες. 

Οι Έλληνες και ξένοι εκθέτες που θα συμμετάσχουν θα εκθέσουν προϊόντα από τις εξής κύριες κατηγορίες: γαλακτοκομικά και τυροκομικά, προϊόντα ζύμης, αρτοσκευάσματα, ελαιόλαδο, κρέας και κρεατοσκευάσματα αλλά και ζυμαρικά, βιολογικά, ΠΟΠ, κατεψυγμένα τρόφιμα και λαχανικά, dressings και dips, φρέσκα ψάρια, χυμούς, αναψυκτικά, έτοιμα γεύματα κ.α.
Η συμμετοχή τους αυτή θα τους δώσει την δυνατότητα να διευρύνουν το πελατολόγιο τους, να επικοινωνήσουν με στοχευμένους αγοραστές από το εξωτερικό, να βελτιστοποιήσουν και να αναπτύξουν το δίκτυο διανομής τους, να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την εμπορική τους εικόνα. 

"Η FOOD EXPO 2019 θα αναδείξει διεθνώς τα πιο ποιοτικά ελληνικά και ξένα προϊόντα σε πάνω από 70.000 'Ελληνες και ξένους αγοραστές από 75 χώρες."

Ελληνικό περίπτερο παλίρροια
Στους 200 οι ξένοι εκθέτες: Εντυπωσιάζει ο διεθνής χαρακτήρας της έκθεσης 

Ασύλληπτη για τα εγχώρια δεδομένα θα είναι το 2019 η δυναμική παρουσία των ξένων εκθετών στη FOOD EXPO 2019, το εμπορικό forum που έγινε μέσα σε πέντε χρόνια το απόλυτο σημείο συνάντησης και αναφοράς για τους επιχειρηματίες του κλάδου των τροφίμων και των ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. 

Οι ξένοι εκθέτες αυτοί εκθέτες  σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις θα ξεπεράσουν τους 200, από 25 χώρες όπως: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία, Πολωνία, Τουρκία, Ινδία, Κύπρο, Αίγυπτο, Ισπανία, Νέα Ζηλανδία, Ουζμπεκιστάν, Ιρλανδία, Λίβανο, Fyrom, Νότια Κορέα, Ισραήλ, Ρουμανία κ.ά. και θα συμμετάσχουν είτε ως μεμονωμένες συμμετοχές με ανεξάρτητα περίπτερα, είτε ενταγμένοι σε 25 εθνικά pavilions.
Όλη η Ελλάδα μιλάει για το θρίαμβο της FOOD EXPO! 2
Σημειώνεται ότι οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις από το εξωτερικό που θα δώσουν δυναμικό παρών στην FOOD EXPO, παράγουν, εξάγουν και εμπορεύονται προϊόντα κυρίως από τις ακόλουθες κατηγορίες: Έλαια, Βιολογικά Τρόφιμα & Ποτά, Κρέας, Κρεατοσκευάσματα, Αλλαντικά, Κονσερβοποιημένα Τρόφιμα, Προϊόντα ζύμης, Αρτοσκευάσματα, Νερά, Χυμοί, Αναψυκτικά, Πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής, Ισοτονικά ποτά, Πίτες και Ψωμιά, Παγωτό, Κρασί, Κατεψυγμένα τρόφιμα, Ξηρούς καρπούς, Σοκολατοειδή, Βότανα και Μπαχαρικά.