10 - 12
Μαρτίου 2018METROPOLITAN EXPO

FOOD EXPO WORKSHOPS

Aκόμη πιο στοχευμένα, τα FOOD EXPO Workshops θα δώσουν έμφαση σε όλα τα καίρια θέματα που αφορούν κάθε σύγχρονη επιχείρηση Τροφίμων και Ποτών...

Επενδύοντας σταθερά στην ενημέρωση, την επιμόρφωση και την εξέλιξη κάθε επαγγελματία του κλάδου Τροφίμων & Ποτών, η FOOD EXPO 2018 θα παρουσιάσει ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα workshops και σεμιναρίων με επίκεντρο τον επιχειρηματία του κλάδου Τροφίμων και Ποτών. Συγκεκριμένα, έπειτα από την ανταπόκριση των επισκεπτών της 4ης Food Expo στα σεμινάρια γύρω από τις εξαγωγές, το λιανεμπόριο και τις συναφείς επιχειρήσεις, η διοργανώτρια σχεδιάζει ένα εξίσου εντυπωσιακό πρόγραμμα εισηγήσεων, με ουσιαστικό ενδιαφέρον για τους Έλληνες παραγωγούς, τους λιανεμπόρους, τους διανομείς και την οργανωμένη λιανική.

Καταξιωμένοι εισηγητές
Τα σεμινάρια, στα πρότυπα των προηγούμενων FOOD EXPO Workshops, θα περιλαμβάνουν μία μεγάλη γκάμα θεμάτων γύρω από την ανάπτυξης μίας σύγχρονης επιχείρησης Τροφίμων και Ποτών. Τόσο τα πάνελ, όσο και οι εισηγήσεις που θα παρουσιαστούν θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή καταξιωμένων Ελλήνων και ξένων εισηγητών, με μεγάλη εμπειρία στο αντικείμενό τους.