10 - 12
Μαρτίου 2018METROPOLITAN EXPO

FOOD STAGE

Ένα ανεπανάληπτο τριήμερο υπόσχεται η FOOD EXPO, γεμάτο δράσεις, video προβολές και live cooking shows, στο νέο Food Stage, που θα αναδείξει, με τη συνδρομή διάσημων σεφ από την Ελλάδα και τον κόσμο, τη μοναδικότητα της νέας ελληνικής κουζίνας και των ελληνικών τροφίμων και ποτών!

Η FOOD EXPO, έχοντας επίγνωση του κομβικού της ρόλου στην ενίσχυση της εξωστρέφειας των εγχώριων παραγωγικών επιχειρήσεων Τροφίμων & Ποτών και θεωρώντας τη γαστρονομία ώς το βασικό όχημα για την αύξηση των ελληνικών εξαγωγών, διοργανώνει ένα συναρπαστικό τριήμερο δράσεων για κάθε επιχειρηματία της εστίασης, executive chef, αλλά και αγοραστή. Στο Food Stage της έκθεσης, θα εναλλάσσονται καθ’ όλη τη διάρκεια της FOOD EXPO διάσημοι πολυβραβευμένοι chefs που υπηρετούν με συνέπεια την νέα ελληνική γαστρονομία εντός και εκτός συνόρων. Με live cooking shows, διαδραστικές παρουσιάσεις τεχνικών παρασκευής και δοκιμές γευσιγνωσίας on the spot, θα αναλάβουν να αναδείξουν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο τη μοναδικότητα των εγχώριων προϊόντων και Α’ υλών, που αποτελούν την απαρχή, την ουσία και την ψυχή της νέας ελληνικής κουζίνας.

Food Stage και meat trends
Το κρέας δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα stage αφιερωμένο στην νέα ελληνική γαστρονομία. Γι' αυτό και πέρα από τα live cooking shows, θα πραγματοποιηθούν και αρκετά θεματικά events αποκλειστικά για τα κρεοπωλεία και τα εστιατόρια με κρέας, σε συνεργασία με σημαντικούς και καταξιωμένους εισηγητές και με την υποστήριξη κορυφαίων θεσμικών εκπροσώπων, επιστημονικών φορέων, εκπαιδευτών, παραγωγών και μεταποιητών. Η έμφαση αυτή τη φορά θα δοθεί στις διαδραστικές live επιδείξεις (κοπές, παρασκευές κρεατοσκευασμάτων, εκτελέσεις συνταγών, γευσιγνωσίες κ.λπ.), με στόχο το Food Stage να αποτελέσει το βήμα ανάδειξης όλων των σύγχρονων τάσεων που αφορούν το κρέας και τα κρεατοσκευάσματα.