10 - 12
Μαρτίου 2018METROPOLITAN EXPO

Η Δημοκρατία της Βουλγαρίας τιμώμενη χώρα στην Food Expo 2018

Τους μοναδικούς γαστρονομικούς θησαυρούς της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας αλλά και το σύγχρονο πρόσωπο της κουζίνας της χώρας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι επισκέπτες της 5ης Food Expo 2018.

Ως τιμώμενη χώρα η Δημοκρατία της Βουλγαρίας και τα προϊόντα της θα βρεθούν στο επίκεντρο της έκθεσης FOOD EXPO, στόχος της οποίας είναι, μέσα από αυτή την κίνηση, να δώσει στους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες από τους κλάδους του χονδρεμπορίου, των διανομών, της οργανωμένης λιανικής, της εστίασης και των ξενοδοχείων, τη δυνατότητα να δοκιμάσουν μεγάλη γκάμα προϊόντων -πολλά από τα οποία θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στη FOOD EXPO- και να εξετάσουν τις προοπτικές μίας εμπορικής συνεργασίας.

18 κορυφαίες επιχειρήσεις σε 250 τ.μ.!

Το εθνικό περίπτερο της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας, θα αναπτυχθεί σε επιφάνεια 250 τ.μ. στο Hall 2 της FOOD EXPO 2018 και θα συμμετάσχουν 18 από τις καλύτερες και μεγαλύτερες εταιρείες της χώρας. Οι επαγγελματίες επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τις 18 αυτές επιχειρήσεις που παράγουν, εξάγουν και εμπορεύονται προϊόντα κυρίως από τις ακόλουθες κατηγορίες: Έλαια, Βιολογικά Τρόφιμα & Ποτά, Κρέας, Κρεατοσκευάσματα, Αλλαντικά, Κονσερβοποιημένα Τρόφιμα, Προϊόντα ζύμης, Αρτοσκευάσματα, Νερά, Χυμοί, Αναψυκτικά, Πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής και να πραγματοποιήσουν απευθείας κερδοφόρος εμπορικές συναλλαγές που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη της ανταγωνιστικότητας της επιχείρησης τους.