10 - 12
Μαρτίου 2018METROPOLITAN EXPO

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τη FOOD EXPO 2018!

Mε εντατικούς ρυθμούς προχωρούν οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση της Food Expo 2018, η οποία αναμένεται να καταρρίψει κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε συμμετοχές εκθετών, καθώς και σε προσέλευση Ελλήνων και ξένων επισκεπτών.

Η τεράστια επιτυχία που σημείωσε η FOOD EXPO 2017 και η μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα παρουσία τόσων ξένων αγοραστών έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον εκατοντάδων παραγωγικών επιχειρήσεων του κλάδου Τροφίμων & Ποτών που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως εκθέτες και στην επόμενη διοργάνωση.  Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως στη σχετική έρευνα ικανοποίησης που εκπόνησε η IPSOS OPINION για τη FOOD EXPO 2017, η πλειοψηφία των εκθετών της, σε ποσοστό 92%(!) δήλωσαν ενθουσιασμένοι από τη συμμετοχή τους και εξέφρασαν την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν στην έκθεση και το 2018.
Έτσι, όπως όλα δείχνουν, η επόμενη FOOD EXPO θα ξεπεράσει σε μέγεθος, αριθμό εκθετών και ξένων αγοραστών κάθε προηγούμενο ρεκόρ και θα αναδειχθεί ως το μεγαλύτερο εμπορικό φόρουμ για τα Τρόφιμα και Ποτά στην Νοτιοανατολική ΕυρώπηΚυκλοφόρησε ο ενημερωτικός φάκελος εκθετών!

Ο ενημερωτικός φάκελος της FOOD EXPO 2018 έχει ήδη αποσταλεί στους ενδιαφερόμενους εκθέτες. Με καινοτόμο σχεδιασμό και εντυπωσιακό layout, περιέχει χρήσιμες πληροφορίες και στατιστικά στοιχεία που αποδεικνύουν την απίστευτη δυναμική της FOOD EXPO, που σήμερα αποτελεί την ταχύτερα αναπτυσσόμενη έκθεση για τα Τρόφιμα και Ποτά σε όλο τον κόσμο!