10 - 12
Μαρτίου 2018METROPOLITAN EXPO

MEAT FORUM

Μεγαλύτερο, πληρέστερο και ακόμη πιο εντυπωσιακό αναμένεται να είναι το πρόγραμμα θεματικών εκδηλώσεων του Meat Forum στη FOOD EXPO 2018.

Η FOOD EXPO 2018 ενισχύει το πρόγραμμα θεματικών εκδηλώσεων του Meat Forum και δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες της να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις στη διεθνή αγορά κρέατος, αλλά και για τις δυνατότητες εκσυγχρονισμού τους. Στην κεντρική σκηνή του Μeat Forum θα πραγματοποιούνται καθημερινά εκδηλώσεις που θα απευθύνονται σε όλους τους επαγγελματίες που ασχολούνται με το κρέας.

Έμφαση στις διαδραστικές επιδείξεις
Οι θεματικές εκδηλώσεις του Meat Forum θα είναι αυτή τη φορά επικεντρωμένες στις διαδραστικές επιδείξεις (κοπές, παρασκευές κρεατοσκευασμάτων, εκτελέσεις συνταγών, γευσιγνωσίες κ.λπ.), με στόχο να αποτελέσουν το βήμα ανάδειξης όλων των σύγχρονων τάσεων που αφορούν το κρέας και τα κρεατοσκευάσματα. Το “MeatStage” θα αποτελέσει πόλο έλξης για κάθε επαγγελματία του κλάδου, καθώς όλες οι εκδηλώσεις θα γίνουν σε συνεργασία με σημαντικούς και καταξιωμένους εισηγητές και με την υποστήριξη κορυφαίων θεσμικών εκπροσώπων, επιστημονικών φορέων, εκπαιδευτών, παραγωγών και μεταποιητών.