10 - 12
Μαρτίου 2018METROPOLITAN EXPO

MEDITERRANEAN FOOD STAGE

Με τη συμμετοχή δεκάδων αρχιμαγείρων και chefs από την Ελλάδα, το Μediterranean Food Stage θα αναδείξει τα ελληνικά τρόφιμα και ποτά από τις Περιφέρειες της χώρας μας.

Το Mediterranean Food Experience και η μεγάλη ανταπόκριση του κοινού σε όλες τις δράσεις του, στη διάρκεια της FOOD EXPO 2017, απέδειξε το τεράστιο ενδιαφέρον των επαγγελματιών για τα ελληνικά προϊόντα και τις τοπικές κουζίνες της χώρας μας. Έτσι, στη FOOD EXPO 2018, το φεστιβάλ επιστρέφει ανανεωμένο και ακόμη πιο εντυπωσιακό! Το νέο Mediterranean Food Stage, με τη συνδρομή γνωστών και σημαντικών Ελλήνων αρχιμαγείρων, υπόσχεται να αναδείξει τα πλεονεκτήματα των Μεσογειακών Τροφίμων & Ποτών, σε ένα event που θα αφήσει εποχή.  

Δυναμικό “παρών” από τις Περιφέρειες

Στο Mediterranean Food Stage θα προβληθούν μεταξύ άλλων τα προϊόντα και οι τοπικές κουζίνες Περιφερειών και Επιμελητηρίων από σχεδόν όλη τη χώρα. Αντίστοιχα σημαντικό ρόλο θα κρατούν Έλληνες chefs, με ζωντανές επιδείξεις και παρουσιάσεις, σε ένα διαδραστικό, συναρπαστικό τριήμερο που θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών και τους προβολείς της δημοσιότητας!