10 - 12
Μαρτίου 2018METROPOLITAN EXPO

MEDITERRANEAN FOOD EXPERIENCE

Με τη συμμετοχή δεκάδων αρχιμαγείρων και chefs από την Ελλάδα και το εξωτερικό το Μediterranean Food Experience θα αναδείξει τα ελληνικά τρόφιμα και ποτά και το υψηλό επίπεδο της εγχώριας γαστρονομίας.

Το φεστιβάλ Mediterranean Food Experience και η μεγάλη ανταπόκριση του κοινού σε όλες τις δράσεις του, στη διάρκεια της FOOD EXPO 2017 απέδειξε το τεράστιο ενδιαφέρον των επαγγελματιών για την ελληνική γαστρονομία, αλλά και για την κουζίνα και τα προϊόντα της Μεσογείου. Έτσι, στη FOOD EXPO 2018, το Mediterranean Food Experience υπόσχεται να αναδείξει για ακόμη μία φορά με τη συνδρομή Ελλήνων και ξένων chefs τα πλεονεκτήματα των Μεσογειακών Τροφίμων & Ποτών.

Δυναμικό “παρών” από τις Περιφέρειες

Στο τριήμερο φεστιβάλ γαστρονομίας θα προβληθούν μεταξύ άλλων τα προϊόντα και οι τοπικές κουζίνες Περιφερειών και Επιμελητηρίων από σχεδόν όλη τη χώρα, ενώ αντίστοιχα σημαντικό ρόλο θα κρατούν Έλληνες και ξένοι chefs, με ζωντανές επιδείξεις και διαδραστικές παρουσιάσεις. Πρόκειται για ένα event που θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών και τους προβολείς της δημοσιότητας!