16 - 18
Μαρτίου 2019METROPOLITAN EXPO

Οι διεθνείς επισκέπτες ανακαλύπτουν τις ομορφιές της Ελλάδας

Μετά την παρουσία τους στην έκθεση FOOD EXPO 2018, περίπου 150 διεθνείς αγοραστές αποφάσισαν να επωφεληθούν από τις εκδρομές που διοργάνωσε η FORUM S.A., η διοργανώτρια εταιρεία της εμπορικής έκθεσης και να εξερευνήσουν μια άλλη πλευρά της Ελλάδας.

Οι διεθνείς αγοραστές τροφίμων που συμπεριελήφθησαν στο πρόγραμμα Hosted Buyer της FOOD EXPO, επωφελήθηκαν από την επίσκεψή τους στην εμπορική έκθεση για να συνεργαστούν με προμηθευτές από την Ελλάδα και άλλες 75 χώρες και ταυτόχρονα να αδράξουν την ευκαιρία για να ανακαλύψουν την Αθήνα και τα περίχωρά της. Συγκεκριμένα, 35 διεθνείς επισκέπτες έκαναν μια περιήγηση στα αξιοθέατα της Αθήνας, ενώ άλλοι 115 αγοραστές βίωσαν την ομορφιά, τα ιστορικά αξιοθέατα και τους γαστρονομικούς θησαυρούς τριών από τα πιο γραφικά ελληνικά νησιά με μια ημερήσια εκδρομή στον Σαρωνικό κόλπο.
The tremendous success of FOOD EXPO, that the whole country talks about!
1. Κάποιοι από τους hosted buyers επέλεξαν να ξεναγηθούν στο Μουσείο της Ακρόπολης. 2,3,4 Οι hosted buyers κατά την διάρκεια της ημερήσιας εκδρομής στον Σαρωνικό


Ανακαλύπτοντας την πραγματική Ελλάδα
Για τρίτη συνεχή χρονιά, οι αγοραστές της FOOD EXPO 2018 εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία να συνδυάσουν την πιο συναρπαστική εμπορική έκθεση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη με ένα σύντομο διάλειμμα για να βιώσουν την αυθεντική ελληνική φιλοξενία. Οι φιλοξενούμενοι αγοραστές από όλο τον κόσμο έζησαν μια αυθεντική ελληνική περιπέτεια για μια μέρα και είχαν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε μια σύντομη περιήγηση στην Αθήνα (επισκεφτείτε τον Παρθενώνα και το Μουσείο της Ακρόπολης) και μια μονοήμερη κρουαζιέρα στα νησιά Ύδρα, Πόρο και Αίγινα, για να εξερευνήσουν μερικούς από τους θρυλικούς αρχαιολογικούς χώρους, την υπέροχη ελληνική γαστρονομία και τη ζεστασιά των ντόπιων.