16 - 18
Μαρτίου 2019METROPOLITAN EXPO

Πάνω από 6.000 B2B meetings, από την πρώτη μέρα!

Περισσότεροι από 800 hosted buyers από μεγάλες αγορές στόχους θα πραγματοποιήσουν μέχρι το τέλος της 5ης FOOD EXPO, 15.000 και πλέον προγραμματισμένες συναντήσεις με τους εκθέτες της έκθεσης. Ήδη μέχρι το τέλος της πρώτης ημέρας, πάνω από 6.000 B2B meetings ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, πολλά από τα οποία κατέληξαν σε εμπορικές συμφωνίες.

Οι διεθνείς αγοραστές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα μετάκλησης και φιλοξενίας, μίλησαν με ενθουσιασμό για τη μέχρι στιγμής εμπειρία τους από την 5η FOOD EXPO, δηλώνοντας εντυπωσιασμένοι από το υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης, αλλά και από την εξαιρετική ποιότητα των ελληνικών Τροφίμων και Ποτών.

Συγκεκριμένα, μερικές από τις δηλώσεις τους είναι οι εξής:

Xavier de Poulpiquet
Πρόεδρος “Ail! Ail! Ail!” / Γαλλία
" Θεωρώ ότι η FOOD EXPO είναι μια εξαιρετική έκθεση με τοπικά προϊόντα από όλη την ελληνική περιφέρεια "

Christina Kalcevich
Ιδιοκτήτρια “Pasquale Brothers” / Καναδάς
" Εντυπωσιάστηκα! Πιστεύω ότι υπάρχει ένα αυξημένο διεθνές ενδιαφέρον για τα ελληνικά προϊόντα, ειδικά αυτά ανώτερης ποιότητας, στο κομμάτι του specialty food, όπως ελιές και ελαιόλαδα "

Jaswant Sarvaiya
CEO Fine Food / Ινδία
" Αυτή η έκθεση ήταν μια πραγματική εμπειρία για εμένα. Ομολογώ ότι δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο ενδιαφέρουσα! "

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι 800 hosted buyers της FOOD EXPO 2018 προέρχονται από 74 χώρες από όλο τον κόσμο, ανάμεσα στις οποίες τα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα, οι ΗΠΑ, η Κίνα, η Ινδία, η Ρωσία, η Ιαπωνία, ο Καναδάς, η Βραζιλία, αλλά και αρκετά ευρωπαϊκά κράτη όπως: Αυστρία, Δανία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Μεγάλη Βρετανία κ.ά.