16 - 18
Μαρτίου 2019METROPOLITAN EXPO

Πλήρως ικανοποιημένοι δηλώνουν οι εκθέτες

Ενθουσιασμένοι με την τεράστια επιτυχία της FOOD EXPO 2018 δηλώνουν στο σύνολό τους οι εκθέτες, οι περισσότεροι από τους οποίους εκφράζουν ήδη την επιθυμία να συμμετάσχουν και στην επόμενη διοργάνωση του 2019.

Το υψηλό επίπεδο των εμπορικών επισκεπτών από ολόκληρη τη χώρα και το εξωτερικό, η σωστή δομή και η άρτια διοργάνωση της έκθεσης, αλλά και οι πολλές και σημαντικές εμπορικές επαφές που πραγματοποίησαν στη διάρκεια της διοργάνωσης είναι οι τρεις βασικότεροι λόγοι ικανοποίησης των εκθετών της 5ης FOOD EXPO 2018
Πλήρως ικανοποιημένοι δηλώνουν οι εκθέτες

Διαβάστε μερικές από τις δηλώσεις των εκθετών:

“Η FOOD EXPO είναι ένα καλό σημείο συνάντησης για όλες τις εταιρείες στην Ευρώπη που θέλουν να εισχωρήσουν στην ελληνική αγορά.”
Ilario Amato – Διευθυντής, MIGRO / Ιταλία

“Για εμάς η FOOD EXPO είναι η έκθεση-κλειδί του κλάδου, καθώς είχαμε μεγάλη επιτυχία με τις εταιρείες που συμμετείχαν φέτος. Θα προσπαθήσουμε την επόμενη χρονιά να έχουμε ένα πολύ μεγάλο περίπτερο με τη συμμετοχή ακόμη περισσότερων εταιρειών.”
Genevieve Wlazel – Οικονομική & Εμπορική Ακόλουθος, WALLONIA EXPORT- Κυβερνητική υπηρεσία του Βελγίου

“Αυτή είναι η δεύτερη συμμετοχή μας στην έκθεση και αυτό συμβαίνει, καθώς είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Θεωρούμε ότι είναι ένα πολύ καλό μέρος για να το επισκεφτεί κανείς και να συναντήσει πελάτες από όλο τον κόσμο. ”
Monyo Todorov – Διευθύνων Σύμβουλος, BON OIL / Βουλγαρία

“H φετινή Food Expo αποτελέι μια πολύ καλά οργανωμένη έκθεση, η οποία μας έχει δώσει την ευκαιρία να κάνουμε επαφές στο εξωτερικό, σε χώρες που μας ενδιαφέρουν, και θεωρώ πώς είναι σημαντική για όλες τις εταιρείες που συμμετέχουν καθώς ενισχύει τη μετέπειτα πορεία τους στην εξαγωγική τους δραστηριότητα. Οι εντυπώσεις μου για τη Food Expo είναι μόνο θετικές.”
Κατερίνα Κουκουτάρη, Marketing Manager, ΚΟΥΚΟΥΤΑΡΗΣ Α. ΑΕΒΕ ''Alfa''

“Νομίζω ότι η φετινή Food Expo είναι μια από τις πιο πετυχημένες εκθέσεις και λόγω προσέλευσης επισκεπτών αλλά και για εμάς, που είμαστε κυρίως εξαγωγική επιχείρηση, έχουν έρθει πολλοί ξένοι αγοραστές και η έκθεση αποκτά την αίγλη που της αρμόζει. Πιστεύω ότι η Food Expo είναι από τις πιο σημαντικές εκθέσεις στην Ελλάδα. Θεωρώ ότι η φετινή Food Expo είναι η πιο πετυχημένη και η καλύτερα οργανωμένη από κάθε άλλη φορά!”
Τσατσούλης Άγγελος, CEO, ΤΣΑΤΣΟΥΛΟΙ ΑΦΟΙ ''Royal''
Πλήρως ικανοποιημένοι δηλώνουν οι εκθέτες

“Η Food Expo συνεχίζει την ανοδική της πορεία καθώς η καινοτομία της έκθεσης και των διοργανωτών να φέρνουν αγοραστές από όλο τον κόσμο κρατάει πολύ ψηλά το επίπεδο και το ενδιαφέρον των Ελλήνων παραγωγών. Η Food Expo δικαιωματικά είναι η καλύτερη έκθεση στην Ελλάδα με στοχευμένες τις εξαγωγές αλλά την επισκέπτονται και πολλοί ποιοτικοί πελάτες από ολόκληρη τη χώρα.”
Μαρλαφέκας Πλάτων, Αντιπρόεδρος, ΛΟΥΞ – ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ ΑΒΕΕ

“Η Food Expo είναι μια από τις πιο σημαντικές εκθέσεις στον χώρο των τροφίμων και πιστεύω ότι κάλλιστα μπορεί να σταθεί δίπλα σε μεγάλες εκθέσεις της παγκόσμιας αγοράς τροφίμων. Η Food Expo έκανε ένα βήμα μπροστά και έγινε μια international έκθεση. Γίνανε πολλά σημαντικά ραντεβού και ευελπιστούμε ότι αυτά τα ραντεβού θα μας αποδώσουν τα μέγιστα.”
Βογιάννου Χρήστος, Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος, PROVIL AE

“Η Food Expo χρόνο με το χρόνο γίνεται όλο και καλύτερη και φαίνεται ότι έχει γίνει μια πολύ σημαντική προσπάθεια από τους διοργανωτές. Η επισκεψιμότητα είναι πρωτοφανής, από πάρα πολλά μέρη ανά τον κόσμο, Αμερική, Ρωσία, Αυστραλία, Νότιο Αφρική και Ευρώπη, και είναι κάτι που δε το συναντάς εύκολα στην Ελλάδα. Μπορούμε να πούμε πλέον ότι η Food Expo είναι ισάξια με τις εκθέσεις του εξωτερικού. Τα ελληνικά προϊόντα μπορούν να ταξιδέψουν σε ολόκληρο τον κόσμο και σίγουρα η Food Expo παίζει καταλυτικό ρόλο.”

Σιούρας Νίκος, ΣΙΟΥΡΑΣ ΑΓΒΕ


Δείτε περισσότερα σχόλια εκθετών εδώ