10 - 12
Μαρτίου 2018METROPOLITAN EXPO

Θα ξεπεράσουν τους 3.500 οι ξένοι αγοραστές στη FOOD EXPO 2018!

Η μεσογειακή δίαιτα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες και πιο δημοφιλείς διατροφικές τάσεις σε όλο τον κόσμο. Είναι γνωστό ότι τα ελληνικά τρόφιμα αποτελούν τη βάση της μεσογειακής διατροφής.

Με κεντρικό μήνυμα "FOOD EXPO The Mediterranean Food Experience" και με στοχευμένες προωθητικές ενέργειες, η διοργανώτρια εταιρεία αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 3.500 food traders από μεγάλες αγορές-στόχους για τα ελληνικά Τρόφιμα και Ποτά. Οι 800 πιο σημαντικοί από αυτούς θα ενταχθούν στο Hosted buyer πρόγραμμα της έκθεσης, ενώ θα πραγματοποιήσουν πάνω από 15.000 b2b meetings με τους εκθέτες της 5ης FOOD EXPO. Οι αγοραστές που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα hosted buyer θα επιλεγούν με αυστηρά κριτήρια και θα προέρχονται από επιλεγμένες αγορές- στόχους από ολόκληρο τον κόσμο (Ευρώπη, Ασία, Αμερική, Αφρική και Αυστραλία).

" 87% των ξένων επισκεπτών θεωρούν τη FOOD EXPO ως μία από τις πιο οργανωμένες εκθέσεις διεθνώς! "

Food Expo 2018 - Θα ξεπεράσουν τους 3.500 οι ξένοι αγοραστές στη FOOD EXPO 2018!

Μεγάλη ικανοποίηση των επισκεπτών

Άκρως εντυπωσιακός ήταν και ο βαθμός ικανοποίησης των Ελλήνων και ξένων επισκεπτών της FOOD EXPO 2017, καθώς στη συντριπτική τους πλειοψηφία δηλώνουν απόλυτα ευχαριστημένοι από την έκθεση, με βάση τα στοιχεία από την έρευνα της IPSOS/OPINION. Συγκεκριμένα, σε ποσοστό 93% δήλωσαν ικανοποιημένοι από την επίσκεψή τους στη FOOD EXPO, ενώ σε ποσοστό 91% δήλωσαν με απόλυτη βεβαιότητα ότι σκοπεύουν να επισκεφτούν ξανά την έκθεση και το 2018!