16 - 18
Μαρτίου 2019METROPOLITAN EXPO

Η Δημοκρατία της Βουλγαρίας τιμώμενη χώρα στην Food Expo 2018

Με τη συμμετοχή 18 σημαντικών παραγωγικών επιχειρήσεων Τροφίμων και Ποτών, η Δημοκρατία της Βουλγαρίας, τιμώμενη χώρα της FOOD EXPO 2018, προέβαλε δυναμικά στο εθνικό της pavilion, τα αγροδιατροφικά της προϊόντα

Ως τιμώμενη χώρα, η Δημοκρατία της Βουλγαρίας και τα προϊόντα της βρέθηκαν στο επίκεντρο της έκθεσης FOOD EXPO! Το εθνικό περίπτερο της γειτονικής μας χώρας αναπτύχθηκε σε επιφάνεια 250 τ.μ. στο Hall 2 και συμμετείχαν ενταγμένες σ’ αυτό 18 από τις καλύτερες και μεγαλύτερες εταιρείες της. Έτσι, οι επαγγελματίες επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν απευθείας κερδοφόρος εμπορικές συναλλαγές με τους εκθέτες του βουλγαρικού pavilion και φυσικά πρωτίστως να δοκιμάσουν τα τρόφιμα και ποτά των συγκεκριμένων εταιρειών, ανακαλύπτοντας την ιδιαιτερότητα των βουλγαρικών προϊόντων κάθε είδους: από έλαια, βιολογικά τρόφιμα και ποτά, κρεατοσκευάσματα και αλλαντικά, μέχρι αρτοποιήματα, χυμούς αναψυκτικά, Α’ ύλες ζαχαροπλαστικής κ.λπ.
Η Δημοκρατία της Βουλγαρίας τιμώμενη χώρα στην Food Expo 2018

1. Αριστερά ο κ. Vladimir Tudzharov, γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομίας της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας κατά το χαιρετισμό του στην 5η Food Expo, και δεξιά 2. με εκθέτες στο Βουλγαρικό pavilion

O γεν. γραμματέας του υπουργείου Οικονομίας της Βουλγαρίας στη FOOD EXPO!
Ο κ. Vladimir Tudzharov, γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομίας της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας, τιμώμενης χώρας της 5ης FOOD EXPO, επισκέφτηκε την έκθεση το Σάββατο 10 Μαρτίου και συνάντησε τους εκθέτες στο εθνικό paviliion της χώρας του, το οποίο ήταν και το μεγαλύτερο της φετινής διοργάνωσης.

Ο κ. Tudzharov, συνοδευόμενος από στενούς συνεργάτες του και αντιπροσωπεία πολιτειακών στελεχών της γείτονος χώρας, δήλωσε εντυπωσιασμένος από τα μεγέθη και την ποιότητα της FOOD EXPO. Το υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Οικονομίας της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας υποδέχτηκαν στελέχη της διοργανώτριας εταιρείας, με τα οποία και συζήτησε για τη δομή, τους στόχους και την επιρροή της FOOD EXPO στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Μεσογείου.

Στη συνέχεια ο Βούλγαρος γενικός γραμματέας κατευθύνθηκε, συνοδευόμενος από τους στενούς του συνεργάτες, στο εθνικό pavilion της χώρας του, αλλά και στα επιμέρους περίπτερα των βουλγαρικών εταιρειών και ενημερώθηκε από τους εκθέτες για τη συμμετοχή, τις προσδοκίες και τις εντυπώσεις τους από την έκθεση.