Η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών
στη Νοτιανατολική Ευρώπη!

Εξαιρετικά μεγάλη η ικανοποίηση των επισκεπτών

Άκρως εντυπωσιακός είναι ο βαθμός ικανοποίησης των επισκεπτών της FOOD EXPO 2018, καθώς στη συντριπτική τους πλειοψηφία δηλώνουν απόλυτα ευχαριστημένοι από την έκθεση.

Η επιτυχία της έκθεσης καταγράφεται και στην έρευνα ικανοποίησης της IPSOS/ OPINION. Συγκεκριμένα, το 98% των Ελλήνων και ξένων επισκεπτών της FOOD EXPO 2018 δήλωσαν ότι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την επίσκεψη τους ενώ το 97% εξέφρασαν την επιθυμία τους να επισκεφτούν την έκθεση και το 2019.
Το 98% των επισκεπτών θα επισκεφτεί και τη FOOD EXPO 2019

H έρευνα διεξήχθη από τη γνωστή εταιρεία ερευνών IPSOS/ OPINION σε δείγμα 600 Ελλήνων και ξένων επισκεπτών της FOOD EXPO, decision makers στο σύνολό τους, κατά τη διάρκεια και των τριών ημερών διεξαγωγής της έκθεσης, με τη μορφή προσωπικών συνεντεύξεων οι οποίες διήρκεσαν 10-12'. Οι Έλληνες επαγγελματίες του κλάδου των τροφίμων και ποτών που συμμετείχαν στην έρευνα προέρχονταν από ολόκληρη τη χώρα (Αττική και Βόρεια, Νότια Κεντρική & Νησιωτική Ελλάδα) ενώ το δείγμα περιλάμβανε και έναν σημαντικό αριθμό ξένων αγοραστών που προέρχονταν από σημαντικές αγορές στόχους για τα ελληνικά προϊόντα από όλο τον κόσμο.

Βαθμός ικανοποίησης από την επίσκεψή τους στη FOOD EXPO 2018*
Το 98% των επισκεπτών θα επισκεφτεί και τη FOOD EXPO 2019

 
Το 97% των επισκεπτών δήλωσαν με βεβαιότητα ότι θα επισκεφτούν την FOOD EXPO 2019

Επίσης, πάρα πολύ σημαντική ήταν και η εμπορική αποτελεσματικότητα της έκθεσης καθώς σύμφωνα πάντα με την έρευνα το 90% των επαγγελματιών επισκεπτών δήλωσαν ότι σκοπεύουν να προβούν στο κλείσιμο εμπορικών συμφωνιών με τους εκθέτες τους επόμενους έξι μήνες ενώ ένα σημαντικό ποσοστό της τάξης του 41% δήλωσαν ότι έκλεισαν συμφωνίες με τις εταιρίες-εκθέτες κατά την διάρκεια της έκθεσης. Τέλος, το υψηλό επίπεδο της οργάνωσης της έκθεσης, η τεράστια ποικιλία σε εκθέτες και εκθέματα, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους επισκέπτες οι οποίοι μάλιστα στο συντριπτικό ποσοστό του 98% δήλωσαν ότι βρήκαν στην έκθεση όλα τα προϊόντα που έψαχναν για την επιχείρησή τους και το 94% ότι η επίσκεψη τους στην έκθεση κάλυψε σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό τους εμπορικούς στόχους τους.

Τα αποτελέσματα της έρευνας αποδεικνύουν περίτρανα πως αποτελεί το σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ και σημείο αναφοράς για όλες τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες του κλάδου Τροφίμων & Ποτών όχι μόνο στην χώρα μας αλλά και στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

κουμπί: Δείτε αναλυτικά την έρευνα