10 - 12
Μαρτίου 2018METROPOLITAN EXPO

To πανόραμα των ελληνικών κρασιών στη FOOD EXPO 2018!

Περισσότερες από 200 επιχειρήσεις παραγωγής και εμπορίας οίνων και αποσταγμάτων αναμένεται να συμμετάσχουν στην Oenotelia 2018, που θα διοργανωθεί παράλληλα με την έκθεση FOOD EXPO!

Η διοργάνωση της Oenotelia 2018, σε ημερομηνία διαφορετική από εκείνη της Prowein, της δίνει μια τεράστια δυναμική, αφού επιτρέπει σε όλους τους εκθέτες, αλλά και σε wine importers να δώσουν το "παρών". Αυτή είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη, που θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την Oenotelia και θα την καθιερώσει ως μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.
Η OENOTELIA 2018, επιβεβαιώνει τον χαρακτήρα της ως η μοναδική αμιγώς επαγγελματική και πραγματικά διεθνής έκθεση οίνων & αποσταγμάτων στην Ελλάδα, αφού αναμένεται να εξασφαλίσει τη συμμετοχή 210 και πλέον επιχειρήσεων παραγωγής και εμπορίας οίνων και αποσταγμάτων, αλλά και την παρουσία δεκάδων σημαντικών αγοραστών από το εξωτερικό.

" Η OENOTELIA 2018 αναμένεται να εξασφαλίσει τη συμμετοχή 200 και πλέον εταιρειών παραγωγής οίνου και αποσταγμάτων, καθώς και την παρουσία δεκάδων διεθνών αγοραστών! "

Food Expo 2018 - Oenotelia - To πανόραμα των ελληνικών κρασιών στη FOOD EXPO 2018!

Mε την Αιγίδα & στήριξη του ΣΕΟ
Ο Σύνδεσμος Ελληνικού Οίνου (ΣΕΟ), ο πιο σημαντικός θεσμικός φορέας του Οινικού κλάδου, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη εμπορική αποτελεσματικότητα και τη διεθνή προοπτική που έχει ήδη αποκτήσει η ΟΕΝΟΤΕLΙΑ, έθεσε και πάλι την έκθεση υπό την αιγίδα του, τη στηρίζει ενεργά και προσκαλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν ως εκθέτες στην OENOTELIA 2018.

To ελληνικό κρασί συναντά τις αγορές του κόσμου
Η επιτυχία της προηγούμενης OENOTELIA απέδειξε ότι η παράλληλη διοργάνωσή της με την FOOD EXPO δημιουργεί σημαντικές συνέργειες, αφού δίνει τη δυνατότητα στις οινοπαραγωγικές επιχειρήσεις να έρθουν σε επαφή με τους δεκάδες χιλιάδες Έλληνες επαγγελματίες, αλλά και δεκάδες σημαντικούς ξένους αγοραστές κρασιού. ∆εν είναι τυχαίο πως η Oenotelia 2017 εξασφάλισε την παρουσία 75 διεθνών wine importers, οι οποίοι πραγματοποίησαν πάνω από 825 b2b συναντήσεις με τους εκθέτες της!

Oenotelia 2017 με μία ματιά
Food Expo 2018 - Oenotelia 2017 με μία ματιά